De tre faktorerna som spelar roll när du väljer webbhotell

Det är mycket som ett utmärkt webbhotell bör ha. Det ger inte bara din sida ett serverutrymme där din sida kan lagras, utan webbhotellsleverantören tar även hand om mycket annat. De ser till så att virus inte tar sig in, att det tas backups på din sida och att allting flyter på. Du får till och med en smidig kontrollpanel så att det blir enklare för dig att navigera och justera hur allting går till.

Det finns många billiga webbhotell som håller hög standard, så varför inte se de billigaste webbhotellen på en händig jämförelsesida. Fortsätt också att läsa för att ta reda på vilka faktorer som är viktiga när du väljer ut ett webbhotell.

1. Lättillgänglig kundservice

Om du har några frågor eller funderingar kring webbhotellet, kontrollpanelen, din sida eller möjligtvis virusfiltret är det viktigt att du kan få tag på kundtjänsten omedelbart. De ska kunna hjälpa dig närhelst problem uppstår, och här kan det vara bra att tänka igenom hur mycket du är villig att lägga på billiga webbhotell. Gratisversioner har nämligen oftast inte en lika lättillgänglig kundtjänst, så gör dig själv en tjänst och satsa på något billigt istället för något kostnadsfritt.

2. Leverantören ska sköta webbhotellet väl

Billiga webbhotell ska klara av den mängden trafik som du förväntar dig och även ladda upp sidan utan att besökare tvingas vänta. Prestanda är därför en viktig del av att välja ut webbhotell. Varje dag bör det också tas en backup så allting kring ditt webbhotell är sparat, och samtidigt ska du kika på upptiden. Upptid syftar på hur ofta din sida är synlig för internetanvändare, och siffran bör ligga på 99,9 %. Resten av tiden är det underhåll och liknande som sker.

3. Tryggt och säkert ska det vara

Du ska aldrig behöva oroa dig för att skadlig programvara eller virus tar sig in på din sida. Lyckligtvis nog sköter webbhotellsleverantören allt som har att göra med säkerheten via ett händigt filter. Även här är billiga webbhotell bättre än gratis alternativ då leverantören har mer pengar att lägga på att hålla din sida säker. Med detta sagt kommer billiga webbhotell inte att vända ut och in på din plånbok, utan det är ett mycket litet belopp som du kan förvänta dig varje månad. Hitta ditt perfekta webbhotell redan nu!