Pettson och findus svt

Pettson och Findus – SVT Play

Pettson och Findus | SVT Play

30 dec. 2022 — Pettson är en medelålders man som bor i skogen tillsammans med den superenergiska och evigt otåliga katten Findus.

Gubben Pettson och hans katt Findus bor på en gård ute på landet. Höns, rävar och tjurar runt knuten gör varje dag till ett nytt äventyr.

Pettson och Findus – 6. Pannkakstårtan – SVT Play

Pettson & Findus på SVT Barn Fre 30 dec 17:45

Pettson & Findus på SVT Barn måndag 26 dec kl 08:45. S01E08 Kantarelljakt och älgplockning. Tecknad serie på Sven Nordqvists berättelser. Pettson och Findus …

Pettson är en medelålders man som bor i skogen tillsammans med den superenergiska och evigt otåliga katten Findus. Tillsammans hamnar de i det ena äventyret efter det andra.

Pettson och Findus – 1. Tuppens minut – SVT Play

Pettson & Findus SVT Barn 26 dec 08:45 måndag

Pettson & Findus på SVT Barn lördag 24 dec kl 13:20. S01E10 Mångubbar och Kattonauter. Tecknad serie på Sven Nordqvists berättelser. Om gubben Pettson och …

Pettson & Findus på SVT Barn måndag 26 dec kl 08:45. S01E08 Kantarelljakt och älgplockning. Tecknad serie på Sven Nordqvists berättelser. Pettson och Findus är ute..

Pettson och Findus – 8. Kantarelljakt och älgplockning

Pettson & Findus SVT Barn 24 dec 13:20 lördag

Pettson och Findus är en barnboksserie · Detaljrika illustrationer och en ofta inbyggd ordlek samt humor i texten kan vara en orsak till böckernas stora …

Pettson & Findus på SVT Barn lördag 24 dec kl 13:20. S01E10 Mångubbar och Kattonauter. Tecknad serie på Sven Nordqvists berättelser. Om gubben Pettson och hans katt..

Pettson och Findus – 3. Pettson får julbesök – SVT Play

Pettson och Findus – Wikipedia

Keywords: pettson och findus svt, svt play pettson och findus, svt pettson och findus